youtube  facebook  g+  linkedin  Rss  ad

Izobraževanje

Za lažje delo in večji uspeh imamo pripravljene štiri sklope izobraževanj. Za vse, ki so šele postali poslovni partnerji pri Karatbarsu kot tudi za že izkušene sodelavce ponujamo naslednje tematske sklope:

I. SKLOP – spoznavanje zaledne pisarne, registracija, kam umestimo novega partnerja ali stranko, na kaj moramo biti pozorni, nakup Karatbas proizvodov, prijava v spletno banko, uporaba plačilne Mastercard kartice…

V drugem delu prvega sklopa se seznanimo, kako najbolj učinkovito povabimo potencialne kupce ali partnerje na sestanek ali INFO predstavitev. Pomembno je, da pri stranki vzbudimo interes, ji ne “prodajamo” po telefonu ali pri povabilu. Kako opravimo z ugovori ali izgovori strank.

II.SKLOP – uspeh pri prodaji, prodajne tehnike, zaključne tehnike, najpogostejše napake, ki jih delamo, odgovori na pomisleke strank, razumevanje ljudi… Ne le, da so te tehnike dobrodošle pri poslovnem uspehu pri Karatbarsu, ampak so uporabne v vseh življenjskih situacijah.

III. SKLOP – zakonitosti mrežnega marketinga, razumevanje industrije MLM, obdelava ugovora: “To je piramida!”, kako začeti korak za korakom, delo s strukturo, kdaj bomo uspešni, osebna motivacija…

IV. SKLOP – finančni trg, primerjava fin.proizvodov, zakaj je zlato optimalna naložba, ekonomska situacija v Sloveniji in po svetu, vodilna nit predstavitve…

S programom izobraževanj korak za korakom pridete do pomembnega znanja za uspešno delo, svoje znanje nadgradite, predvsem pa z istomišljeniki delite izkušnje in znanje. Pomembna dodana vrednost je motivacija, ki spodbuja h konstantnemu delu.

Za vse udeležence so izobraževalni materiali dosegljivi na linkih, ki jih dobite na seminarju samem.

left-arrow-gray-hi copyDoločene vsebine si lahko ogledate samo s prijavo na strani https://nalozbeno-zlato.info. V kolikor še niste registrirani, opravite brezplačno registracijo s pomočjo obrazca v levi stranski vrstici.

Prijava na Karatbars izobraževanje.

Z REGISTRACIJO DOBITE DOSTOP DO IZOBRAŽEVALNIH VSEBIN!

Vaši osebni podatki bodo zaščiteni v skladu z Zakonom o zaščiti osebnih podatkov, preko e-pošte pa boste prejemali sporočila o dogajanjih, šolanjih in novih prispevkih ali materialih.

DOBRODOŠLI!

btt