youtube  facebook  g+  linkedin  Rss  ad

Karen Hudes: sesutje dolarja in nastanek nove valute, brez obresti, pokrite v zlatu

By Gold Team

Posted in ,

Karen Hudes je diplomirala iz prava na Yale Law School in je več kot 20 let delala v pravni službi Svetovne banke (World Bank) kot višja svetovalka. Ko je pričela razkrivati spletke o korupciji znotraj Svetovne banke, so jo 2009 odpustili. Sedaj že 15 let razkriva nepravilnosti in z javnimi nastopi opozarja na vplivna gospodarska in finančna omrežja, ki hočejo prek Svetovne banke obvladovati svet.

40% mega svetovnih korporacij nadzira svetovno ekonomijo in finančni trg (Barclays Bank, JPMorgan Chase & Co, The Goldman Sachs Group). Ne le svetovna elita mega korporacij, pač pa tudi mnoge organizacije brez odgovornosti nadzorujejo finance vsakega naroda. Svetovna banka, Mednarodni denarni sklad in centralne banke, kot so Federal Reserve dobesedno nadzorujejo ustvarjanje in pretok denarja na svetovni ravni.

Po njenih napovedih dolarju pripisuje propad, nadomestna valuta v dragih kovinah se ustvarja, BRICS skupina (Brazil, Russia, India, China, South Africa) združuje svoje moči in uveljavlja svojo novo valuto temelječo na na vrednosti dragih kovin. Prav tako se Skupina 77 (Group of 77 – zveza držav v razvoju pri UN) zavzema za izboljšanje svetovne ekonomske situacije.

V interivjuju za Russia Today je Hudeseva izjavila, da je 170.500 metričnih ton zlata deponiranih v trezorju v banki na Havajih, 130.500 ton v AMEX v Hongkongu in 150.000 metričnih ton v razvojni banki v Singapurju (Development Bank of Singapore), vsega skupaj 451.000 metričnih ton. Na voljo je še dodatnih 100.000 ton v drugih ameriških bankah.

Leta 1950 je Ferdinand Marcos, filipinski diktator, pravnik in politik shranil to zlato v tajni skrbniški sklad (Global Debt Facility) za dobo 50 let, z namenom, da bodo po 50-ih letih ta sredstva na voljo za človeštvo brez konkurenčnih zahtevkov. Za to naj bi poskrbeli Svetovna banka in Mednarodni denarni sklad (World Bank in International Monetary Fund). 50-letno obdobje se je končalo leta 2005. Pooblaščeni podpisnik skrbniškega sklada je Wolfgang Struck. Obe združenji, BRICS in Group of 77, se zavzemata za porabo zlatih rezerv iz Global Debt Facility v korist človeštva.

Glede na dejstva, da je trenutna papirnata valuta nestabilna, je v pripravi nova valuta, ki bi naj bila pokrita z zlatom iz tajnega skrbniškega sklada. Valuta bi naj bila izdelana iz tanke folije zlata postavljena v ovojnico, s podobnim izgledom kot papirnata valuta, vrednost pa bo enakovredna vrednosti zlata. Izdajatelj bo Zakladnica in ne Federal Reserve kot doslej.

Aurum

Primer zlate valute Aurum

Karen Hudes opozarja na nujnost tega preobrata, saj se po njenem mnenju kolaps monetarnega sistema hitro približuje in če se bo sesula trenutna valuta, bo reševanje monetarnega sistema še bolj oteženo.

No comments yet.

Dodaj odgovor

btt